Avtaler for samarbeidende regnskapskontor

Samarbeidende regnskapskontor til Norges Bondelag, kan benytte Agrikjøps rammeavtaler. Agrikjøp er en innkjøpsorganisasjon som forhandler på vegne av landbruket og oppnår bedre betingelser enn hva hver enkelt bedrift kan alene. Samlet innkjøp gir lavere kostnader.

Med Agrikjøp-avtalene får regnskapskontoret tilgang til over 70 rammeavtaler innenfor et bredt spekter. Vi har plukket ut et utvalg avtaler som vi tenker vil være mest aktuell for regnskapskontoret. I tillegg har vi inkludert litt nyttig informasjon for å komme i gang.

For å se priser og betingelser, må du være registrert med din e-post tilknyttet regnskapskontoret.

IKT

I nettbutikken til Dustin, Atea og Techstep kan du bestille utstyr som f.eks. pc, skjermer, mobiler og annet datautstyr. For å få avtalepris på produkter i nettbutikken, må leverandøren kontaktes. Kontaktperson står oppgitt på avtalesiden til den enkelte leverandør.

Hos Canon og Ricoh kan du bestille kontorskrivere, multifunksjonsskriverne, kopimaskiner, skannere etc. Leverandørene har også god kunnskap når det gjelder oppsett av møterom. Ta kontakt med den enkelte leverandør for bestilling. Kontaktperson står oppgitt på avtalesiden.

Agrikjøp-avtalen med Telenor Bedrift gir svært gunstige priser på mobilabonnement. Prisliste på abonnement og avropsavtale er tilgjengelig på avtalesiden. Send en e-post til telenor@agrikjop.no for å komme i gang.

IKT avtaler

Telenor

Telenor Norge – jobb smart og sikkert

Logg inn
Agrikjøp Datautstyr

Atea – digitalisering med gode verktøy

Logg inn
Dustin

Dustin Norway – velg en nettbasert IT-partner

Logg inn
Techstep

Techstep – digitale og mobile arbeidsplasser

Logg inn

Kontor

Hos Lyreco får du tilgang på alt av forbruksmateriell. I tillegg har de egen profilshop og tilgang til Røde Kors hjertestartere. Avtalen kan både benyttes i butikk og i nettbutikken. Dersom Agricard* benyttes som betalingsmiddel, får du ekstra rabatt på kjøpet.

Kinnarps og Input Interior leverer solide møbler med god kvalitet. Kontakt nærmeste avdeling for tilbud.

Hos Mr Coffee kan du få kaffemaskin uten leie tilpasset størrelsen på kontoret. Prisliste og bestilling finner du på avtalesiden.

Kontor

Tun Byrå

Tun Media – nå lojale lesere i Distriks-Norge

Logg inn
Staples forbruksmateriell

Lyreco – kontor og forbruksmateriell

Logg inn
Kinnarps

Kinnarps – bærekraftig og tidløs innredning til kontoret

Logg inn
Mr Coffee

Mr Coffee AS – kaffemaskiner tilpasset din bedrift

Logg inn

Personal

Har regnskapskontoret behov for innleie av kortere eller lengre vikaroppdrag, eventuelt nyansettelse, er det lurt å benytte seg av avtalen med Manpower, Adecco eller Randstad. Avtalene gir meget gode betingelser av solide leverandører med god kjennskap til landbruksindustrien.

Med avtalen hos Brilleland får de ansatte fast lav pris på synsprøve, briller, solbriller og databriller. Se leverandørsiden for å benytte avtalen.

I nettbutikken til Interflora, får du rabattert pris på blomster og redusert pris på frakt. Rabattkoden er tilgjengelig på avtalesiden.

Gjennom avtalen med Peppes Pizza, kan bedriften bestille pizza og annen mat til kontoret. Som ny kunde, må du sende inn skjema for å opprette kundekonto. Deretter benyttes kundenr for bestilling. Skjema for registrering er tilgjengelig på avtalesiden.

Personal

Manpower

Manpower – bemannings- og rekrutteringstjenester

Logg inn
Interflora

Interflora – bestill en blomsterhilsen på nett

Logg inn
Adecco

Adecco – når du trenger vikar eller ekstrahjelp

Logg inn
Brilleland

Brilleland – riktige briller til de ansatte

Logg inn

Reise

Agrikjøp har svært gode priser og betingelser hos blant annet SAS, Norwegian, Widerøe, Scandic Hotels, Thon Hotels, Strawberry Hotels og Sixt. Bestilling av overnatting og fly, gjøres i Berg-Hansen Reisebureau sin portal. Som ny kunde, må det opprettes en bedriftsavtale. Skjema finner dere på avtalesiden til Berg-Hansen. Når bedriftsavtalen er på plass, kan ansatte få en egen reiseprofil og bestille firmareiser med avtalepriser selv i portalen.

Agrikjøp har også avtalepris på kurs og konferanse hos hotellene. Se leverandørsiden for informasjon om priser og bestilling.

Reise

Reise

Berg-Hansen Reisebureau – få kontroll på reisekostnadene

Logg inn
Scandic Hotels – Bærekraftig hotellvalg

Scandic Hotels – Bærekraftig hotellvalg

Logg inn
Norwegian

Norwegian – fly raskt og rimelig

Logg inn

Agricard

Agricard er landbrukets eget kreditt- og fordelskort. Signaturberettiget i regnskapskontoret, kan søke om Agricard Firma på vegne av bedriften. Agricard Firma er et kort med firmaansvar.  Ansatte i regnskapskontoret kan søke om Agricard Ansatt. Dette kortet har personlig økonomisk ansvar.

**Priseksempel Agricard ved utsatt betaling: Effektiv rente opptil 28,94 %, 15.000,- o/12 mnd. Kost 2.094 kr. Tot. 17.094 kr.

Søknadsskjema er tilgjengelig via Agrol.no

Har du spørsmål om Agrikjøp-avtalene? Send en e-post til: post@agrikjop.no

Ønsker du å booke et møte og få en gjennomgang av Agrikjøp-avtalene? Ta kontakt med Kristin Johansson på e-post: kristin@agrikjop.no.

Ta i bruk avtalene

Hvis du jobber med innkjøp som feks. innen IT, kontor, bemanning, reise eller personal? Da kan du, uten kostnad og forpliktelse, registrere deg med e-post tilknyttet ditt bedrift.

Når du er registrert kan du logge deg inn på Agrikjop.no og lese om alle våre avtaler.

Har du spørsmål kan du gjerne kontakte oss på e-post: post@agrikjop.no

Agricard til ditt bruk

Agricard eies av Agrikjøp og er Landbrukets kreditt- og fordelskort for bedrifter, bønder, ansatte og medlemmer i landbrukssamvirket. Med Agricard får du gode rabatter på drivstoff, dekk og nyttige forbruksvarer. Les mer om Agricard og søk her.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig opplevelse av agrikjop.no. Dette kan innebære analyse, tilpasning av innhold, annonser og videreutvikling av våre tjenester. Ved å klikke "Godta" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.
Les mer