Sixt- leiebil når ansatte reiser

Om avtalen

Er dere også opptatt av å holde reisekostnadene nede, er en god leiebilavtale nyttig å ha.

Leiebil er enkelt å praktisk når ansatte i bedriften din skal på jobbreise. Med Agrikjøp-avtalen hos Sixt kan du leie alt fra personbiler til minibusser og varebiler til rabatterte priser.

Sixt har moderne bilparker og tilbyr biler med svært god kjøreopplevelse. På utvalgte flyplasser kan du også benytte fast track, som gjør at du slipper å gå via utleieskranken. Sixt er til stede i 110 land og har over 4500 utleiesteder.

Hvordan bruke avtalen

Du vil få tilgang til mer informasjon, priser og betingelser når du logger inn

OBS! Sixt hatt server utfordringer som medfører at en del system er nede, deriblant muligheten for å bestille via bestillingsportalene til reisebyråene.

Dersom ansatte ønsker å bestille bil oppfordres de til å ta kontakt med Sixt kundesenter på telefon: 815 22 466 eller via mail: reservation@sixt.no eller kontakt respektive Sixt stasjoner.

Jeg vil gi beskjed så fort alt er oppe og går igjen, og i mellomtiden skal vi i Sixt gjøre alt for at de ansatte fortsatt skal få en fin bilopplevelse hos oss.

Avtaleansvarlig Tonje Engebretsen er også tilgjengelig på mail (tonje@sixt.no) eller telefon (47 47 66 84).

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig opplevelse av agrikjop.no. Dette kan innebære analyse, tilpasning av innhold, annonser og videreutvikling av våre tjenester. Ved å klikke "Godta" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.
Les mer