Dette er Agrikjøp

Agrikjøp AS er en felles innkjøpsorganisasjon etablert og eid av Felleskjøpet Agri, Tine, Nortura og Norges Bondelag. Vi forhandler frem gode rammeavtaler, slik at våre eiere, deres datterselskaper og øvrige bedrifter knyttet til Norsk Landbrukssamvirke, skal spare tid, penger og ressurser på viktige innkjøp.
Agrikjøp innkjøp

I Agrikjøp vet vi at sammen er vi sterkere, bedre og mer lønnsomme. Vi vet at samlet innkjøp gir lavere kostnader. Derfor forhandler vi frem avtaler som bidrar til ressurser spart, og som kommer alle våre medlemsbedrifter til gode.

Over 70 rammeavtaler

Gjennom Agrikjøp får bedriften tilgang til over 70 rammeavtaler, fra leverandører som kjenner landbruket og landbrukssamvirket godt. Avtalene dekker et bredt spekter, og er fordelt på syv ulike kategorier: Eiendomsdrift, Kontor, Personal, Produksjon, Reise, Transport og IKT, samt Agricard – Landbrukets eget kreditt- og fordelskort.

I tillegg kan ansatte i Agrikjøps brukerbedrifter dra nytte av over 50 fordelsavtaler i Agrol – Landbrukets fordelsprogram.

Hvem kan benytte Agrikjøp-avtalene?

Agrikjøps innkjøpsavtaler og agrikjop.no kan benyttes av medlemsbedrifter i Norsk Landbrukssamvirke og deres datterselskaper. I tillegg kan regnskapskontorer tilknyttet Norges Bondelag, og enkeltbedrifter godkjent på annet grunnlag, bruke avtalene.

Ta i bruk avtalene:

Hvis du har innkjøpsansvar for en landbruksbedrift med tilknytning til Agrikjøp kan du, uten kostnad og forpliktelse, registrere deg med e-post tilknyttet ditt bedrift.

Har du spørsmål kan du gjerne kontakte oss på e-post: post@agrikjop.no

Er du bonde eller selvstendig næringsdrivende?

Agrikjøp drifter Agrol – landbrukets fordelsprogram. Agrol tilbyr skreddersydde avtaler for privatpersoner, deg som driver gård eller skog, eller har et medlemskap i en av de godkjente medlemsorganisasjonene. Agrols 50 fordelsavtaler bidrar til å gjøre hverdagen din enklere og mer lønnsom. Du kan gratis registrere deg på agrol.no og ta avtalene i bruk.

For mer informasjon om Agrol, kan du lese her.

Agricardtil ditt bruk

Agricard eies av Agrikjøp og er Landbrukets kreditt- og fordelskort for bedrifter, bønder, ansatte og medlemmer i landbrukssamvirket. Med Agricard får du gode rabatter på drivstoff, dekk og nyttige forbruksvarer. Les mer om Agricard og søk her.

Fakta om Agrikjøp

Eiere: Agrikjøp eies av Tine, Nortura, Felleskjøpet Agri, Norges Bondelag, Agrol, samt flere mindre aksjonærer.
Besøksadresse: Landbrukets Hus, Hollendergata 5, 0190 Oslo
Postadresse: Postboks 9230 Grønland, 0134 Oslo
Kontaktinformasjon: Kontakt oss via kundeservice ved å sende oss en e-post til post@agrikjop.no eller på telefon: 22 05 71 15. Telefonen er betjent hverdager fra kl. 8.00 til 15.45.
Samarbeid og leverandør til Agrikjøp: Ønsker du å komme i kontakt med Agrikjøp og våre innkjøpere i Agrikjøp angående nye avtaler eller som ny leverandør? Kontakt oss på post@agrikjop.no eller se kontaktopplysninger i leverandøroversikten.

STERKE OG LØNNSOMME SAMMEN AGRIKJØP

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig opplevelse av agrikjop.no. Dette kan innebære analyse, tilpasning av innhold, annonser og videreutvikling av våre tjenester. Ved å klikke "Godta" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.
Les mer