Spar penger med energibesparende panelovner

Namrons Zigbee smarte panelovner kan styres med mobilen fra hvor enn du befinner deg – slik at du har full kontroll på bedriftens strømforbruk.
Spar penger med energibesparende panelovner
Eiendomsdrift

Elektroimportøren – spesialrabatt på elektromateriell

Med strømbesparende innstillingsmuligheter og praktiske funksjoner gir ovnene lavere strømforbruk i tillegg til økt komfort.

Stilrene Namron panelovner kan bli en del av interiøret. Panelovnene har også en rekke praktiske funksjoner og innstillingsmuligheter. Med ukeprogram kan du styre temperaturen ut ifra din bedrifts bruksmønster og behov.

Dette gir både økt komfort og et lavere strømforbruk. Du kan for eksempel velge å sette temperaturen til 21 grader på morgenen i ukedagene, deretter noe kjøligere på kveldstid når de fleste har gått for dagen og enda lavere tempratur på nattestid. Ved å planlegge temperaturen på denne måten, oppnår du fornuftig bruk av strøm og behagelig temperatur til enhver tid – i tillegg til lavere strømregning.

Namrom ovnene har også flere andre praktiske funksjoner

  • Åpent-vindu-funksjon: Ovnen detekterer om temperaturen synker mer enn 5 ° C i løpet av 10 minutter, noe som indikerer at et vindu er åpent. Dette varsles ved at vindussymbolet på LCD-skjermen blinker raskt. Ved å trykke på en vilkårlig tast på displayet stanses blinkingen, og ovnen går tilbake til forrige program.
  • Strømbruddvarsling: I tilfelle strømbrudd vil displayet begynne å blinke for å indikere at det har oppstått et strømbrudd. Trykk på hvilken som helst tast på termostaten for å stoppe blinkingen.
  • Barnesikring: Termostaten kan låses ved behov for at nysgjerrige barnefingre ikke kan forandre innstillinger eller program.

Elektkroimportøren kampanjetilbud i uke 5-8

Les mer om Namron Zigbee smarte panelovner her

Andre strømbesparende tiltak er å bytte til LED-belysning.