Lei ditt eget hotell

De Historiske har mange skjulte perler langs fjord og fjell som kan bli deres for en dag eller to.
Lei ditt eget hotell
Reise

De Historiske hotell – særpreg og karakter

Ved å leie deres eget hotell får dere både rom og tid til de viktige diskusjonene – helt uten forstyrrelser.

Opplev noe nytt og unikt med dine kolleger

På Herregården Hoel kan dere legge konferansen til den ærverdige ballsalen fra 1801, jobbe i grupper i de mange koselige stuene, overnatte i hvert deres behagelige rom, og nyte en god og kortreist lunsj og middag sammen. Gården tilbyr overnatting til 68 gjester fordelt på 37 rom i idylliske omgivelser ved Mjøsa, kun litt over en time fra Oslo lufthavn Gardermoen


Herskapelig og jordnært

Herregården Hoel er vertskap for konferanser, brylluper og individuelle overnattingsgjester. Du skal merke at du er gjest på et levende gårdsbruk i et av Norges mest fruktbare jordbruksområder. Gården er selvforsynt med blant annet kylling, poteter, hvete og rabarbra. Fra nabogårdene eplemost, solbær, grønnsaker og urfe for å nevne noe. Ellers fokuserer gården på de beste, norske råvarer fra landet for øvrig – med mange og rike smaker.

Du skal huske måltidene du spiser her. Velbekomme.


Hvordan komme hit:
Hoel Gård ligger rundt 1 time og 5 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Kjør E6 nordover til du har passert Brumunddal. Ta deretter avkjøring nr 73 mot Nes. Følg fv 212 til du kommer til fv 213, sving deretter til venstre ut på fv 213. Straks finner du Hoel går på høyre side av veien.

Du kan også leie Norges eldste hotell – Walaker Hotell. Les mer her