Verdens nordligste møtested

Gi dine ansatte en uforglemmelig opplevelse på Svalbard
Verdens nordligste møtested
Reise

De Historiske hotell – særpreg og karakter

Enten du er sjef for et lite firma, eller har ansvaret for en større bedrift, så kjenner du til viktigheten av engasjerte og trofaste ansatte som trives på jobb. Flere og flere bedrifter velger å ha kick-off eller dra på teambuilding med faglig innhold. Fyll gjerne på med spennende aktiviteter og få tid og rom til å bli enda bedre kjent med dine kollegaer.

Funken Lodge

Funken Lodge er en arktisk oase på Svalbard. Hotellet er et boutique hotell med 88 hotellrom med flere muligheter for møterom for kurs og konferanse. Huset er tegnet av Jakob Hansen, som er samme arkitekt som har tegnet Colosseum kino i Oslo og gir deg også en unik utsikt over Longyearbyen og dens nære isbreer.

Funken Lodge åpnet dørene i 1951, og ble tidligere kalt «hjertet av byen», nøytralt plassert mellom de forskjellige sosiale lag; gruvearbeiderne og administrasjonen. Siden den gang har Huset vært alt fra idrettshall til postkontor. I dag er hotellet kjent for sin vinkjeller og sitt kjøkken. I tillegg har du muligheten til en tur innom gymmen eller sauna.