Ladeløsninger for bedrifter

Tilby alle bedriftens ansatte og besøkende muligheten til å lade bilen på ditt anlegg. Dette gjør at de kan få mest mulig ut av sin tid på kontoret, og de vil motta den beste ladetjenesten.
Ladeløsninger for bedrifter

Wallbox – smarte ladeløsninger for bedriften

Wallbox ladere er koblet 24/7, og gir smart rapportering, overvåking og tilgangskontroll for ett kjøretøy eller en hel flåte. Ladere vil automatisk justere og dele den tilgjengelige energien mellom kjøretøy, spare på installasjonskostnadene og forbedre ladestyrken.

Du kan selv sette dine egne takster.

Wallbox-ladere samsvarer med alle typer kjøretøy, og gir strøm helt opp til 22 kW. Den kan enkelt monteres mot en vegg eller i bakken. Wallbox produserer, installerer og støtter utstyret. Installasjonen som følger med er kostnadsfritt.

Strømbalansering:

Juster ladestasjonene til strømmen som er tilgjengelig på parkeringsplassene i sanntid. Power Sharing-teknologi er den ideelle løsningen for å håndtere energi når du trenger å minimere infrastrukturkostnader og maksimere ladepunkter. I tillegg garanterer strømdeling intelligent styring av kraften som kreves, i henhold til antall biler som skal belastes på en gang.

Nøkkelferdige prosjekt:

Wallbox tilbyr en integrert og personlig løsning som dekker installasjonsråd, ladingsutstyr, styringsplattformen og vedlikeholds- og kundeservice. En integrert løsning for å gi bedriften maksimal kundetilfredshet

Ladestyringsplattform:

Overvåk ladestikkene dine. MyWallbox-plattformen lar deg organisere alle dine ladeøkter, samt å få tilgang til all informasjon som er nødvendig for intelligent administrasjon fra kontoret.

Enkel installasjon:

Uansett hvilke fasiliteter du har, skal Wallbox ha tilgjengelige løsninger. Veggkasse kan monteres på vegg, pidestaler og tak, blant annet.