Hvordan velge riktig elbillader?

Tenker din bedrift å installere en eller flere elbilladere? Det har kommet mange alternativer på markedet, men hvilken bør din bedrift velge? Sikkerhet, enkelhet, ladetid, kapasitet, teknologi og design er viktige egenskaper.
Hvordan velge riktig elbillader?

Wallbox – smarte ladeløsninger for bedriften

En elbillader fra Wallbox tilbyr markedets beste ladefunksjoner tilpasset bedriften, de ansatte og kunder. Wallbox passer for lading av elbiler og hybridbiler fra alle bilmerker.

Tenk sikkerhet for mennesker, dyr og bygg

Fremdeles bruker mange elbil-eiere den portable (nød-)laderen som følger bilen til daglig lading. Med det strenge regelverket som regulerer elbillading vil dette kun gi lading med 2,3 kW. I tillegg til treg lading, medfører dette også unødvendig brannfare.

På en fabrikk, gård eller i et bedriftsbygg kan en brann få fatale følger, og det er viktig å unngå. Myndighetenes klare anbefaling er å installere en godkjent, fastmontert ladeboks. Wallbox-laderne ivaretar alle sikkerhetskrav, og de fleste modellene har også innebygd DC-vern slik at man slipper installasjon av ekstra jordfeilbryter.

Lang levetid, rask lading og enkel bruk

Ikke kjøp en lader som har begrensning på 7,4 kW eller 11 kW – da må du bytte den ut hvis du ønsker mer ladeeffekt. Med en Wallbox-lader kan du fleksibelt øke effekten fra 1,4 kW til 22 kW med samme lader. Alle modellene kan kobles til 10A, 16A eller 32A, og de er kompatible med både IT-nett 230V og TN-nett 400V.

Når du først velger Wallbox har du en elbillader du kan ha lenge. Da slipper du å bruke penger på unødvendig kjøp av flere ladere. Wallboks skal gjøre lading enkel for deg. Plug in og du er i gang.

Strømdeling – lastbalansering mellom flere ladere

Alle Wallbox-laderne har innebygd funksjon for strømdeling mellom flere brukere uten behov for ekstra strømdelingsenheter. I anlegg med to eller flere ladere koblet sammen fordeles tilgjengelig strøm til de punktene hos din bedrift som til enhver tid er i bruk.

Full kontroll med ladingen via web eller app

myWallbox er en webportal og app med et enkelt brukergrensesnitt som viser din lader. Der kan du kontrollere, planlegge og hente ut informasjon om hver ladingsøkt. Du kommuniserer med laderen via Bluetooth, Wi-Fi, 4G eller Ethernet.

Tilby lading til ansatte og kunder

myWallbox-appen har innebygd betalingsløsning slik at du enkelt kan tilby ansatte og besøkende å kjøpe lading på ditt anlegg. De scanner en QR-kode, oppretter en bruker med betalingsinformasjon i appen og starter ladingen. Resten går automatisk. Samme løsning kan også brukes for å skille mellom privat lading og lading som skal regnskapsføres.

Kompakt design og smart teknologi

Wallbox-laderne er små sammenlignet med de fleste konkurrentene. Men størrelsen går ikke på bekostning av ladefunksjoner. Hemmeligheten er et meget kompakt design fullstappet med intelligent teknologi. Wallbox er tildelt både design- og teknologipriser for sine ladere.

Få laderen installert til fastpris

Når du kjøper lader gjennom Agrikjøp-avtalen med Wallbox kan du også bestille en grunnpakke el-installasjon. Da får du forutsigbarhet i forhold til installasjonskostnadene.  Wallbox har samarbeid med el-installatører over hele landet.