Enkelt og effektivt med Radisson & Radisson RED

Skal du arrangere møter eller kurs på Gardermoen? Bedre beliggenhet enn Radisson RED & Radisson på Gardermoen får du ikke.
Enkelt og effektivt med Radisson & Radisson RED
Reise

Radisson Hotel Group – enkelt med en god hotellavtale

Kun en kort spasertur unna flyplassterminalen, gjør Radisson til det ultimate valget for dine møter og arrangementer. Unngå stresset med tidlige morgener og sen kveldstransport til flyplassen, og bruk heller tiden på å nyte komforten og maksimere tiden.

Ingenting er mer behagelig når du har en tidlig flight enn å kunne slippe å stå opp midt på natten for å ta seg til flyplassen. Ved å overnatte ved flyplassen kan du nyte en stressfri kveld i flotte omgivelser og få servert fantastisk frokost før du i ro og mak spaserer til terminalen.

Hotell med komfort

Det som virkelig skiller nyoppussede Radisson & Radisson RED fra mengden, er servicen, beliggenhet og et moderne utseende. For de på jobbreise, har hotellene et stort utvalg flotte møterom i alle størrelser og formater, så her kan du holde små, intime møter eller større konferanser. Radisson kan bistå deg med å tilpasse oppholdet til ditt behov. Uansett besøk, vil du finne et inspirerende og avslappende miljø.

På Radisson & Radisson RED er gjestenes komfort og bekvemmelighet en prioritet. Her får du blant annet gratis Wi-Fi og alt du trenger av utstyr, et velutstyrt treningsstudio.

Restaurant med kvalitet

På stilfulle restauranten GAMO kan du nyte et utvalg av smakfulle retter laget av lokale råvarer. Det hjelpsomme og smilende personalet er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller behov du måtte ha for å sikre et suksessfult opphold. Radisson tilstreber å tilpasse menyen etter dine ønsker.

Hotellene kombinerer bekvemmelighet, stil og komfort på en enestående måte, og er definitivt stedet for et minnerikt opphold.

Agrikjøp avtalen med Radisson

Gjennom Agrikjøp kan din bedrift benytte en gunstigere hotellavtale med Radisson Hotel Group i en rekke byer. Les mer om Agrikjøp-avtalen her.

Ønsker du å arrangere kurs eller konferanse kan du også kontakte Radisson direkte. Husk å henvise til Agrikjøp-avtalen.