Det perfekte møtet for din ledergruppe

På tide å samle ledergruppen? De historiske hotell har samlet noen av sine unike perler hvor dere kan kan nyte et personlig vertskap i skjermede og naturskjønne omgivelser.
Det perfekte møtet for din ledergruppe
Reise

De Historiske hotell – særpreg og karakter

Er dere på utkikk etter en møteplass på Sørlandet finner dere ikke et mer unikt møtested enn herskapelige Boen Gård. Sommer som vinter tilbyr hotellet perfekte rammer rundt møter og arrangementer av alle slag. Her er man usjenert og kan møtes diskret. Mellom slagene kan man rusle en tur i parken eller langs elva – eller kanskje spille en runde krokket med kollegene. Kjøkkensjef Tomasz Rochon lar seg inspirere og begeistre av gårdens flotte råvarer, og byr på bærekraftige måltider som dere sent vil glemme. Før dette anbefales en tur i vinkjelleren!

Ønsker dere heller tilbringe noen dager i et ekste eventyrhus i Telemark er Dalen hotel og anbefale.

Dalen er som hentet fra et eventyr, bygget i overdådig, romantisk stil med drakehoder, tårn og spir, altaner, utspring og gesimser. Hotellet har bevart sin storhet og ”sjel” og er i dag nokså likt det treslottet som ble åpnet i 1894, den gang både kongehus og europeisk adel valfartet til stedet.

Å kombinere et besøk på Dalen Hotel med en seilas på Telemarkskanalen ombord et av veteranskipene M/S Henrik Ibsen eller M/S Victoria er en enestående kulturhistorisk reise tilbake i tid sammen med moderne service og komfort. 

De historiske hotell har en rekke unike hotell spredt rundt i Norges land. Hotellene kan du lese mer om her.

Husk å benytte dere av Agrikjøp-avtalen ved bestilling.