Unike møtesteder

På jakt etter et samlingssted helt utenom det vanlige?
Unike møtesteder
Reise

De Historiske hotell – særpreg og karakter

Bårdshaug Herregård

Bårdshaug Herregård på Orkanger tilrettelegger gjerne for en unik møteopplevelse i Thamspaviljongen, like utenfor herregårdstrappa! Opplev den utrolige historien om stavkirkebygningen fra 1893. Stavkirkebygget «Thamspaviljongen», også kjent som «The Norway Building», var Norges bidrag til verdensutstillingen i Chicago i 1893. Paviljongen ble produsert etter ferdighusmetoden som M. Thams & Co på Orkanger var pionerer for, og fraktet til Amerika med skip som la ut fra Orkedalsøren. Dette var starten på en eventyrlig reise for paviljongen, som etter 123 år i USA kom tilbake til Orkanger ved hjelp av en rekke ildsjeler.

Les mer og send forespørsel

Lofotens mest eksklusive overnatting

Væreiergården på Svinøya har stått der gjennom alle årstider siden 1828. Den snart 200 år gamle hovedbygningen tilbys til overnatting og selskapslokale som selve juvelen i «samlingen» til Svinøya Rorbuer.

Bo eksklusivt i væreiergården på Svinøya, og opplev den unike atmosfæren i huset som væreieren i Svolvær bodde i fra 1828. Væreiergården egner seg til firmaturer, seminarer, kurs, teambuilding eller familier/grupper som vil ha en unik ramme under sitt opphold i Lofoten.

Les mer og send forespørsel