Slik sparer Nina penger på drivstoff

Når ansatte i Felleskjøpets butikk på Kløfta trenger påfyll av kaffe eller diesel, er nærmeste nabo YX 7-Eleven et naturlig valg. Ikke minst fordi YX tilbyr drivstoffrabatt med Agricard.
Slik sparer Nina penger på drivstoff
Transport

YX Norge – enkelt å fylle truckdiesel

– YX er vår nærmeste nabo, og jeg er opptatt av å handle lokalt, så jeg og kollegaene mine er ofte innom der. Det kan være for å fylle opp tanken på varebilen vår, eller for å handle en god lunsj, sier Nina Larsen, butikksjef ved Felleskjøpet på Kløfta.

Denne regnfulle høstdagen er Ninas arbeidsdag over, hjemme venter middagslaging og fritidsaktiviteter. Å legge inn en bensinstopp på veien tar ikke mange minuttene, for YX 7-Eleven ligger bare et steinkast fra Felleskjøpets butikk på Kløfta.

Nina svinger inn på ved pumpe to, tar opp lommeboka og sitt eget Agricard.

– Det som er så fint med Agricard er at vi får rabatt på drivstoff når vi benytter det på firmabiler, men siden jeg jobber i Felleskjøpet har jeg også et privat Agricard som jeg bruker når jeg fyller bensin på min egen bil, sier Nina.

Som ansatt i en landbruksorganisasjon har Nina Larsen et privat Agricard.

Agricard er kreditt- og fordelskort for bedrifter, bønder, ansatte og medlemmer i landbrukssamvirket. Som ansatt i Felleskjøpet kan Nina benytte Agricard og spare penger på alt fra drivstoff til dekk og forsikring.

Ved å bruke kortet til å betale reiser får hun også gunstig reise- og avbestillingsforsikring.

Priseksempel Agricard ved utsatt betaling:
Effektiv rente 25,49 %, v/15.000,- o/12 mnd. Kostnad 1865,43 kr. Totalt 16.865,43 kr.