6 gode grunner til å benytte Berg Hansen «Utlegg»

«Enkel Reiseregning» løsningen er nå oppgradert og har fått navnet «Utlegg».
6 gode grunner til å benytte Berg Hansen «Utlegg»

Mange Berg Hansen kunder kjenner til «Enkel Reiseregning», som kort fortalt er en enkel løsning for å skrive reiseregning mens man er på farten dersom arbeidsgiver ikke har eget system for dette. Løsningen er nå oppgradert og har fått navnet «Utlegg».

Slik fungerer det

Utlegg er bygget på en ny teknisk plattform, med nytt design og ny brukeropplevelse. Bakgrunnen for navneendringen, er for å tydeliggjøre at tjenesten kan brukes til mer enn bare reiseregning.

Tjenesten er laget for bedrifter som ikke har egen løsning for utlegg, og er et enkelt og effektivt verktøy for å fylle ut reiseregning, utlegg og kjøregodtgjørelse mens man er på farten.

Har du brukt den gamle løsningen, kan du nå se frem til færre klikk og et mer intuitivt grensesnitt. Du kan enkelt lage egne mapper, legge til utlegg på farten og hente frem reiser og kvitteringer på bestillinger gjort hos Berg-Hansen. Utlegget sammenstilles og sendes videre til leder eller regnskapsansvarlig som en PDF. Du kan i tillegg legge inn standardisering for kjøregodtgjørelse og kredittkortpåslag.

6 grunner til å ta i bruk løsningen:

  1. Løsningen er enkel, rask og inkludert i avtalen din med Berg-Hansen
  2. Du får ferdig utfylte kvitteringer på bestillinger gjort hos oss
  3. Det trengs ingen teknisk implementering eller opplæring
  4. Utlegget sendes som PDF til forhåndsdefinert e-post
  5. Utlegget får din elektroniske signatur ved innsendelse
  6. Du har tilgang på historikk 5 år tilbake i tid

Har du ikke tilgang til Agrikjøp – betingelser hos Berg Hansen?