Scandic Hotels lanserer coworking-konsept

Konseptet gir din bedrift og ansatte et sted å jobbe utenfor kontoret eller hjemmekontoret, kostnadsfritt for Agrikjøps tilknyttede bedrifter ut året.
Scandic Hotels lanserer coworking-konsept
Reise

Scandic Hotels – Bærekraftig hotellvalg

Coworking at Scandic gir deg bedre arbeidsdager fullpakket med fordeler. Trenger du miljøendring, et raskt møte på farten eller et sted å jobbe fra når du er mellom flere møter? Hos Scandic får du alt det praktiske du forventer fra et kontorfellesskap, i tillegg til hyggelig personale og en komfortabel seng hvis du jobber litt (for) sent og ønsker å overnatte. Uansett hva årsaken er, er du velkommen til Scandic fleksible kontorfellesskap!

En bedre arbeidshverdag

I mange år har Scandic lobbyene fungert som uformelle kontorfellesskap. Nå ønsker de ta det et steg videre og legge til noen gode fordeler for en bedre arbeidsdag, også for deg som ikke er mye på reise.

Scandic tilbyr en rekke komfortable arbeidsområder å velge mellom, for eksempel en avslappet sofa i livlige hotell-lobbyer eller roligere områder basert på din arbeidsstil og dine behov. Ved kjøp av et coworking-kort får bedriften tilgang til alt dette. Det er ingen abonnement eller oppsigelsestid. Når du benytter Coworking konseptet, har du også muligheten til å benytte et drop-in møterom ved ledig kapasitet. Møterommene kan ikke forhåndsbestilles og du kan ha rommet i max 3 timer.

Coworking er nå tilgjengelig uten kostnad for alle Agrikjøps tilknyttede landbruksbedrifter. Tilbudet varer ut året.

Dette får du med Coworking:

 • Velg fritt blant  270 destinasjoner i seks land
 • Et bredt og fleksibelt utvalg av arbeidsområder å velge mellom
  En rekke arbeidsområder med stor fleksibilitet. Og hvis du trenger et privat arbeidsområde for en dag, en uke eller til og med en måned, hjelper Scandic til med det.
 • Wi-Fi inkludert
  Enkel tilgang til raskt og pålitelig Wi-Fi
 • Kaffe og te inkludert
  Ubegrenset nybrygget kaffe og te for å holde energien oppe.
 • Scandic water med og uten kullsyre 
 • Printing- og kopieringstjenester
  Få dine dokumenter skrevet ut på hotellet
 • 10 % rabatt på mat i SHOP, restaurant og bar
 • Resepsjonstjeneste
 • Åpent 24/7
 • #Staysafe at Scandic
  Scandic viktigste prioritet er å skape trygghet for våre gjester og ansatte
 • Drop-in møterom per time for 150,-
  Ved tilgjengelighet – kan ikke forhåndsbestilles og gjelder kun for de som har kjøpt Coworking pass.

Hvordan bestille:

Kontakt ditt aktuelle Scandic hotell pr telefon og bestill tid. Når du benytter Coworking konseptet, har du også muligheten til å benytte et drop-in møterom ved ledig kapasitet. Møterommene kan imidlertid ikke forhåndsbestilles og du kan ha rommet i max 3 timer. Husk å oppgi hvilken bedrift du kommer fra og din tilknytning til Agrikjøp.

Benytt sjansen og test det ut nå!