Scandic Go

Scandic har nå åpnet sitt første hotell under det nye konseptet, Scandic Go. Dette representerer deres satsing innenfor et rimeligere alternativ for deg som er på farten.
Scandic Go
Reise

Scandic Hotels – Bærekraftig hotellvalg

Scandic Go er et smart, urbant hotellkonsept som imøtekommer reisendes primære behov til en konkurransedyktig pris. Dette tilbudet kompletterer deres  fullservicehoteller på en utmerket måte.

Smartere med Scandic

Ved å fjerne alt det unødvendige, og et mer moderne hotellopphold har Scandic opprettet en superenkel innsjekking og du booker kun for overnattingen. Deilig mat og drikke er tilpasset slik at du ikke betaler for rom med ordinær frokost, men slik at det heller er lett å ta med seg frokosten på farten. Med mer penger igjen i lommen, og all moroa utenfor døren.

Frihet til å velge

Uansett tidspunkt på døgnet leverer Scandic smakfull street food fra den døgntilgjengelige menyen. Kjøp en pose med frokost før du legger ut på farten, fyll opp energinivåene med en smakfull snack ved lunsjtider eller hvorfor ikke unne deg selv litt god mat i sengen sent på kvelden. Varme og kalde måltider tilberedt på stedet, frokost, snacks, drikke, you name it. Det finnes noe for alle hos Scandic Go.

Første Scandic Go-hotell

Scandic Go på Normalm er det aller første Scandic Go-hotell. Plassert i hjertet av det som skjer – Stockholms levende sentrum. Du kan lese mer om hotellet her.

Husk at du enkelt kan bestille dette alternativer gjennom Agrikjøp-avtalen.

Les mer om Agrikjøp-avtalen her