Mer enn bare møter på jobbreisen

Ta med treningsklærne på din neste jobbtur og kombiner den med en treningsøkt.
Mer enn bare møter på jobbreisen
Reise

Scandic Hotels – Bærekraftig hotellvalg

Ny jobbtur på trappene?

Agrikjøps samarbeidspartner, Scandic Hotels, lanserer treningsvideoer – «Scandic Hotels X samarbeidspartnere» med Casall, RBK og Norges Håndballforbund. Her viser personligere trenere og proffe idrettsutøvere øvelser som hjelper deg til alt fra å våkne til en skikkelig treningsøkt.

Rom for velvære

Få velvære og mosjon inn i livsstilen din med litt hjelp fra Scandic treningsvideoer. Se videoene på rommet eller hjemmefra, og behold eller start din sunne rutine med dem.

Bli inspirert av Scandic i samarbeid med Casall, RBK og Norges Håndballforbund. 

På nesten alle Scandic hotels har du også fri tilgang til treningsstudiofasiliteter.

Hvis du foretrekker friluftsliv, gir Scandic deg gjerne tips om jogging eller turveier i hotellomgivelsene.

Et unikt hotell på toppen av Oslo

Scandic Holmenkollen Park har åpnet dørene igjen, etter omfattende renovering og ombygging, og det er fortsatt et av Oslos og Norges mest unike hoteller.

I løpet av september 2022 vil de også åpne et splitter nytt treningsenter – Holmenkollen Fitness, Artesia spa-avdeling, vinkjeller og det unike Dragebygget.

Møtefasiliteter åpnet 15. august 2022, med 7 fleksible konferanserom og en kapasitet på opptil 800 deltakere samlet i tillegg til banketter for opptil 500 gjester.

Total møtekapasitet er på 1200 personer.

Nye Scandic Holmenkollen Park er en destinasjon i seg selv, hele 350 meter over havet, med fantastisk utsikt over Oslo og med marka rett utenfor hotelldøren.

Bestill ditt opphold på toppen av Oslo i dag!