Nå kan du tæppe hos Flytoget

Helt siden 2003 har Flytogets reisende kunnet sveipe seg til Oslo Lufthavn, raskt og enkelt. I sommer, nesten tjue år senere, er magnetstripen i ferd med å bli erstattet av kontaktløs betaling. Litt enklere, og enda raskere.
Nå kan du tæppe hos Flytoget
Reise

Flytoget – raskt og effektivt fra Oslo til Gardermoen

Hva må du gjøre for å være kontaktløs klar?

For å fortsette å motta kvitteringen automatisk etter hver tur, eller om du har rett til reduserte billettpriser, sørg for å oppdatere profilen din på minside.flytoget.no med korrekt informasjon.

Har du debetkort hos BankAxept må du oppgi kontonummeret ditt

Bruker du debetkort hos BankAxept må du oppdatere profilen din på minside.flytoget.no for å fortsette å motta kvitteringen automatisk hver gang du reiser. Har du rett til reduserte billettpriser som senior eller student, må du også oppdatere profilen din.

Du kan registrere kortet du trykker på på et senere tidspunkt, hvis du trenger en kvittering, også etter at du har reist.

Hvis du bruker et Mastercard eller VISA kredittkort er du klar

Hvis du har brukt VISA eller Mastercard til å reise med oss ​​så langt, er du klar. Dette gjelder kredittkort som ikke er merket med BankAxept. Vi anbefaler likevel at du holder profilen din oppdatert for å være sikker på at vi kan sende deg kvitteringen hver gang du reiser.

Amex er ikke tap-klar for Airport Express

Amex er dessverre ikke klar for kontaktløs reise ennå. Dermed vil det ikke være mulig å reise «billettløst» med kredittkort fra American Express fra lanseringstidspunktet i høst. Men du kan fortsatt bruke Amex-kortet ditt i appen vår.

Hvorfor ber vi om et kontonummer?

Norske debetkort med VISA eller Mastercard krever at kontonummeret er registrert for at vi skal knytte billetten til din profil. Kontonummeret er identifikatoren til disse kortene når du trykker. Disse debetkortene gjenkjennes ved å ha en BankAxept-logo på kortet.

Noen spørsmål?

Ta kontakt med kundeservice Flytoget via chat eller på telefon.

(+47) 231 59 0 00

Åpent mandag til fredag ​​fra 8.00 til 18.00.