Green Stay – si nei til romvask og doner penger til Nordic Choice klimafond

For Nordic Choice har bærekraft alltid vært øverst på agendaen. De vil bane vei, være en utfordrer i bransjen og en som driver utviklingen.
Green Stay – si nei til romvask og doner penger til Nordic Choice klimafond
Reise

Strawberry – velg hotell som møtearena

Våren 2022 lanserte Nordic Choice et klimafond for å kunne gjøre nettopp det – drive utviklingen av bærekraft i hotellbransjen. De skal øremerke midler for bærekraftinitiativer både hos seg selv og i verdikjeden, men også i start-ups som jobber med klimateknologi.

Pengene til klimafondet kommer fra ulike initiativer, inkludert Green Stay-prosjektet, der du som gjest kan velge å si nei til rengjøring av rommet og i stedet donere penger til klimafondet.

Med et tydeligere mål og forvaltning av klimafondet kommer vi til å ha mulighet til å drive større og mer suksessfulle bærekraftprosjekter. Nordic Choice vil kunne arbeide aktivt med hotell for å redusere klimaavtrykkene deres, og arbeide mer strategisk og langsiktig med leverandører for å redusere CO2-utslippene våre. Ved å gjøre det, driver vi teknologisk utvikling for reisebransjen framover.

Nordic Choice Hotels har tro på en grønn framtid. Og nå får du gå tilbake og nyte ditt grønne opphold på hotellet du bor på.

Nordic Choice Hotels satser videre med to nye hoteller i høst:

Harstad: 

27. august åpner vi Harstads nye storstue; Quality Hotel Harstad med 180 rom og 10 møterom, det største med kapasitet inntil 360 gjester. Hotellet ligger i Kaarbøkvarteret, en bydel med en spennende utvikling. Her ligger bl.a. Hurtigrutekaien og Equinors hovedkontor i nord. 

Oslo:    

Å komme på listen over de 20 meste spennende og viktige hotellåpninger i verden er ikke alle forunt. Men dette er faktisk en sannhet når det kommer til Sommerro skal vi tro The Elite Travelers kåring. Her har Nordic Choice nennsomt tatt vare på og utviklet Oslo Lysverkers gamle hovedkontor på Solli plass. Målet har vært å skape et nabohotell med en fantastisk miks av 231 rom/suiter, konferanse og en rekke serveringssteder. 

Hotellet blir en skattekiste med spennende tilbud og konsepter. Her åpner kanskje Oslos mest spektakulære uteservering med TAK Oslo og Izakaya. Her blir det svømmebasseng på taket for hotellets gjester og i Villa Inkognito legger vi rette for de som vil bo ekstra skjermet eller langtidsboende. Hotellet åpner 1. september.

Jobbreise, konferanse eller ren velvære? Velkommen skal du være!