Experis Secure Basic – din sikkerhet mot dataangrep

Experis Secure Basic er en enkel, rimelig og forståelig sikkerhetstjeneste, som er tilpasset ledere og ansatte i små og mellomstore bedrifter.
Experis Secure Basic – din sikkerhet mot dataangrep
Personal

Manpower – bemannings- og rekrutteringstjenester

Datasikkerhet

Med Experis får bedriften hjelp til å håndtere digital risiko, og konkrete tiltak mot de mest vanlige truslene.

God datasikkerhet er mindre teknisk enn mange tror. Den største trusselen for små og mellomstore bedrifter er ikke målrettede hackerangrep, men forsøk på å lure ansatte til å åpne vedlegg, oppgi sensitiv informasjon eller sende penger. De digitale verdikjedene er ikke sterkere enn det svakeste leddet.

Når alt henger sammen med alt, kan sikkerheten i din bedrift være avgjørende for å beskytte dine kunder. Allerede i 2015 advarte Nasjonal sikkerhetsmyndighet om at hackere bruker små underleverandører til å bryte seg inn hos store selskaper. Det kan gi dem kontroll over store verdier og kritisk infrastruktur.

Experis Secure Basic

Experis Secure Basic består av fire moduler som er enkle, forståelige og rimelig priset: En årlig sikkerhets- og modenhetsevaluering av selskapet, med skreddersydde anbefalinger til ledelsen, beskyttelse mot angrep over e-post, et e-læringsprogram og jevnlige sikkerhetstips for alle ansatte.

Mer informasjon finner du på https://www.experissecure.no/