Det har aldri vært så enkelt å få iskaffe på arbeidsplassen!

Nå introduserer JDE Professional en nyhet til deg som ønsker både iskaffe og varme kaffedrikker på arbeidsplassen.
Det har aldri vært så enkelt å få iskaffe på arbeidsplassen!
Kontor

JDE – god kaffe og kvalitetsmaskiner på jobben

Friele Cafitesse Hot & Cold

Friele Cafitesse Hot & Cold er en unik kaffeløsning som tilbyr akkurat det du og dine ansatte eller gjester ønsker, kun ved et enkelt knappetrykk. En tradisjonell svart kaffe eller en cappuccino? Eller hva med en forfriskende og deilig iskaffe? Som kaffe-elskere selv forstår JDE behovet for en kaffemaskin med et godt utvalg kaffedrikker. Med Friele Cafitesse Hot & Cold tiltrekker du deg alle aldersgrupper og dekker alle kaffepreferanser.


Omfattende forbrukerinnsikt* viser at 7 av 10 i den yngre målgruppen drikker iskaffe regelmessig. Generelt er det et økende konsum av iskaffe, og det gjelder også for de kalde vintermånedene. Iskaffe er derfor ikke lenger sesongbetont, men nytes gjennom hele året. Innsikten viser også at konsumet av iskaffe komplementerer konsumet av varm kaffe: forbrukeren foretrekker varm kaffe på morgenen og frem til etter lunsj, mens iskaffe drikkes utover ettermiddagen. Oppsummert kan vi si at iskaffe øker totalkonsumet av kaffe og forlenger ‘kaffedagen’. Et tilbud om iskaffe på arbeidsplassen bidrar til et mer attraktivt arbeidsmiljø, spesielt hos den yngre målgruppen.


Friele Cafitesse Hot & Cold tilbyr en ny måte å enkelt kunne nyte din favorittkaffe på. Kaffeløsningen er enkel å betjene og krever minimalt med vedlikehold og rengjøring. Maskinen låner du kostnadsfritt** fra JDE Professional, og det kreves ingen investeringer eller ekstra utstyr for å kunne tilby både varm og kald kaffe.

Kvalitet

Ikke bare smaker Friele Iskaffe forfriskende og godt, men den er også laget av kun de beste kvalitetsbønnene. Siden 1799 har Friele/JDE brakt mennesker sammen over kvalitetskaffe, og ekspertisen og lidenskapen sitter i veggene. Friele Cafitesse består av kaffebønner fra hele verden, og er brent og brygget for å skape perfekt balanserte kaffedrikker fulle av smak, enten det er en espresso, svart kaffe, latte eller en cappuccino – varm eller kald!
Vær med på trenden og tilby dine ansatte og gjester det de ønsker!

Ta kontakt med JDE Professional for å vite mer og sikre deg denne kaffeløsningen.

Your coffee just got a little bit cooler!

*Kilder: Euromonitor 2022, 2020 Consumer Trend Report – Technomic; Streetbees UK, NCA 2022, JDE testlansering 2022 ** Lån av maskinen betinger et årlig kjøp av Friele Cafitesse på 100 liter. Det tilkommer installasjonskostnad og en årlig servicekostnad.