Arranger konferansen i snøen

På det splitter nye konferansehotellet Thon Hotel Snø vil du kunne ta med bedriften inn på hotellet og ut i snøen, uansett tid på året.
Arranger konferansen i snøen
Reise

Thon Hotels – start dagen med en god frokost

I juni 2023 åpnet konferansehotellet Thon Hotel Snø i Lørenskog. Hotellet ligger vegg-i-vegg med det knallflotte innendørsanlegget SNØ, som etter to år har rukket å bli en populær attraksjon for vintersport-entusiaster.

Hotelldirektør Tamas Csorba, gleder seg til å ønske store og små bedrifter velkommen:

– Som konferansehotell er målet å tilby alle bedrifter en unik opplevelse.

Jeg gleder meg enormt til å ta imot gjester sammen med et nytt og dyktig team, sier han.

En minneverdig opplevelse

Markeds- og kommunikasjonsdirektør hos SNØ, Lisa Strøm Walton, ser også frem til å kunne tilby bedrifter en minneverdig opplevelse sammen med Thon:

– For oss som brenner for at de som besøker oss skal få en unik heldagsopplevelse, betyr det mye at Thon Hotels åpner ved siden av. Det er rett og slett gull verdt, spesielt for bedrifter der mange kommer langveisfra, sier hun.

Skiførere i bakke

© SNØ Oslo

Barn med skiutstyr og voksen mann med vest i skianlegg

© SNØ Oslo

Fra seminaret til skibakken

Hotellets beliggenhet er midt i blinken for konferansegjester, ettersom det ligger bare en snau halvtime fra både Oslo Lufthavn og hovedstaden. 

Her vil dere finne 289 rom, syv møterom og en storsal med plass til 320 personer. Etter en dag med seminar, kan dere ta heisen ned til underetasjen, spenne på dere skiene og tilbringe resten av dagen i snøen. 

– Vi samarbeider tett med SNØ, så det er bare å komme med ønsker til aktiviteter for bedriften, sier hotelldirektøren.

Skiaktiviteter for alle

Kort oppsummert er det ikke lenger noen grunn til å dra med gjengen helt til fjells for å få en dag eller to i snøen sammen. Ved siden av Thon Hotel Snø er det alltid preppede løyper og gode kjøreforhold.

– Dere kan for eksempel arrangere en slalåmkonkurranse, gå om kapp i langrennsløypa eller klatre i isveggen med instruktør, foreslår Jacobsen, som også forsikrer om at det finnes flere morsomme aktiviteter på SNØ som ikke innebærer at dere må ha ski på beina.

Høyt under taket og god plass

Ved skianlegget finner dere også en «varm sone», her er det høyt under taket, god plass og flere spisemuligheter, i tillegg finner dere et atrium som kan rigges til hva det skal være. 

Hotellets fasiliteter vil utfylle snøanleggets. Dere kan ta en enkel lunsj og en Kvikk Lunsj hos SNØ og spise en bedre middag på hotellet.

– Vi har ansatt en fantastisk kjøkkensjef som vil sørge for at dere får en ordentlig god matopplevelse, lover hotelldirektøren.