Alt du trenger å vite når du skal på jobbreise

Er det lenge siden du har vært på en jobbreise? Da er du ikke alene!
Alt du trenger å vite når du skal på jobbreise
Reise

Berg-Hansen Reisebureau – få kontroll på reisekostnadene

Endelig begynner det å åpne opp igjen.

Takk for tålmodigheten

Det er ingenting som gleder mer enn at vi skal ut å reise igjen. Berg Hansens viktigste oppgave som ditt reisebyrå vil alltid være å bidra til at du får en så smidig og enkel møte- og reisehverdag som mulig.

Derfor er det veldig leit at flere opplever lange ventetider både på telefon og e-post. Utfordringen Berg Hansen står i er sammensatt, og den enkle forklaringen er at hele reisebransjen er i en gjenoppbyggingsfase etter pandemien. Dette gjelder ikke bare reisebyrå, men også gode samarbeidspartnere hos flyselskapene og hotellkjedene. De opplever færre avganger og fulle fly, fullbookede hoteller og et stort press på møtekapasiteten over hele landet.

I tillegg er det mer behov for reiserådgiving som en følge av ulik dokumentasjonskrav til utlandet. Dette gir utslag i at hver kundehenvendelse kan ta dobbelt så lang tid som normalt. Utfordringene skal imidlertid ikke vare for lenge.

Du skal vite at Berg Hansen blant annet jobber med å rekruttere flere dyktige reiserådgivere, slik at de kan fortsette å gi den gode tilgjengeligheten du er vant til.

Her er det viktigste du trenger å vite før du skal på reise:

 • Husk å oppdatere reiseprofilen din
  Dersom du har registrert et kredittkort i din profil, må du huske på å sjekke at utløpsdatoen ikke har gått ut.
 • Har du lastet ned Berg-Hansen appen?
  Med denne har du alltid reisebyrået i lomma, og kan effektivt endre reisen selv når du er på farten. Les mer og last ned her
 • Husk at Berg Hansen sine gode selvbetjeningsverktøy alltid er tilgjengelig for deg. På berg-hansen.no og/eller appen kan du gjøre det meste; bestille en ny reise, endre en eksisterende reise eller avbestille reisen. Enkelt og greit!
 • Trenger du kvittering?
  Trenger du hjelp til å finne kvitteringer? Lurer du på hvordan du får nytt passord? Eller hvordan du kan oppdatere kredittkortet? Klikk her
 • Hvilke reisekrav gjelder for min reise?
  På berg-hansen.no finner du alt du trenger av informasjon for din spesifikke reise, og hvordan forholde deg til reiser i en pandemi. Klikk her
 • Husk også å sjekke at passet ditt er gyldig før du skal reise.

Reiser og covid-19

Spørsmålene er mange rundt bestilling, endring og avbestilling av reiser. For ikke å snakke om refusjoner. Her har Berg Hansen derfor samlet noen av de mest stilte spørsmålene, sammen med våre beste råd og anbefalinger.

Råd og anbefalinger