Trygge konferanser

Hverdagen står på trappene, og med det følger vanligvis konferanser og samlinger med jobben. Men med en pandemi som bakteppe blir ikke høsten som vanlig. Nordic Choice Hotels legger til rette for trygge rammer som ivaretar smittevernhensyn.
Trygge konferanser
Reise

Strawberry – velg hotell som møtearena

Selv om tiden fremover fortsatt vil bære preg av restriksjoner og smitteverntiltak i samfunnet, har de fleste av oss innfunnet seg med den nye normalen. Holde avstand, vaske hendene og hoste inn i armkroken har blitt en vanesak, men om du likevel skulle glemme deg så er Nordic Choice Hotels utrustet med informasjonsplakater, håndsprit og andre synlige og usynlige tiltak for å hindre at eventuell smitte sprer seg.

God plass og digitale løsninger

Til større eller mindre møter og konferanser kan Nordic Choice Hotels, med mer enn 200 hoteller, tilby konferanselokaler tilpasset gruppens størrelse. For øyeblikket gjelder maks. antall personer samlet i samme sal, 200 gjester (Norge). Flere av hotellene kan tilby løsninger med videooverføring mellom flere rom eller til andre steder i landet eller verden.

Stoler og bord plasseres med en meters avstand, håndsprit er synlig plassert i lokalet, hyppig brukte kontaktflater vaskes regelmessig og servering av mat avtales etter behov og ønske. Nordic Choice følger til enhver tid myndighetenes anbefaling for å ivareta smittevern, til beste for ditt arrangement. Med flere tilfeller av lokale smitteutbrudd rundt om i landet den siste tiden, er god kontroll og oversikt over møtedeltakere blant suksessfaktorer for ansvarlige arrangementer under unormale omstendigheter.

Nordic Choice appen

Kontaktflater som er hyppig i bruk og fellesområder som heiser, resepsjon og toaletter, rengjøres regelmessig. I tillegg kan du med Nordic Choice Hotels-appen sjekke inn eller -ut og til og med åpne døren til ditt eget hotellrom uten å være i nærkontakt med andre enn telefonen din.

Safe Stay

Rommet ditt er som alltid rengjort grundig før din ankomst, og for å beskytte deg og hotellets ansatte vil du være den eneste som har tilgang til rommet ditt i perioden du bor på hotellet. Safe Stay er navnet på Nordic Choice Hotels’ kontinuerlige arbeid med tiltak for smittevern. Gjestene skal oppleve seg godt ivaretatt med hensyn til smittevern under sitt hotellopphold.

Reiselivsbransjen har hatt sin tøffeste vår noensinne, med et kjærkomment avbrekk med godt belegg av norske turister i sommer. Ingen vet ikke hvordan høsten blir, men Nordic Choice Hotels håper å ønske mange av dere velkommen – enten sammen med kollegaer eller andre.