Mobility Readiness Review

Som hjelp til å analysere hvor moden din virksomhet er når det kommer til å ta ut synergier fra mobil teknologi, har Techstep utviklet et metodeverk.
Mobility Readiness Review
IKT

Techstep – digitale og mobile arbeidsplasser

Den mobile arbeidsplassen

Fjoråret viste oss at mobil teknologi kan by på mange fordeler for en moderne organisasjon. Men man må lære seg å gå før løpeskoene kan hentes frem.

2020 var året da tusener på tusener av kontorarbeidere fikk applikasjoner, utstyr og tilgang til å jobbe hjemmefra som om de satt på kontoret. Selv om det var hensynet til smittevern som utløste dette, åpnet det også manges øyne for hvor mye som kunne bli enklere gjennom nye måter å jobbe på.

4 av 5 ansatte jobber imidlertid sjelden eller aldri ved et skrivebord, og kanskje er det få steder man forstår dette bedre enn i landbruksindustrien: En datamaskin – selv av den bærbare sorten – har sine klare begrensninger i styrhuset på en melkebil, på gulvet i et slakteri eller for de ansatte på en syltetøyfabrikk. Mobil modenhet er med andre ord en viktig forutsetning for å kunne ta i bruk ny teknologi.

Hvordan forenkle arbeidshverdagen?

Svaret er mer mobil teknologi som kan passe inn i arbeidsprosessene. Disse prosessene må endres så de spiller på lag med teknologien – der det gjør dem bedre.

Techstep har  løsningene som din bedrift kan trenge for å realisere disse mulighetene. De vet at ulike løsninger krever forskjellige nivåer av modenhet. Det er ofte ikke bare-bare å overføre arbeidsoppgavene til 500 ansatte til mobiltelefonen, eller gi 1000 leverandører tilgang til å logge data via en app – uansett hvor arbeidsbesparende resultatet kan bli. Hvert grep bedriften tar, kan benyttes som et springbrett til flere og mer omfattende tiltak.

Mobility Readiness Review

Techsteps nye metodeverk kalles Mobility Readiness Review.

I vår nye hverdag, hvor normalen er at en stor andel av de ansatte er «deskless», er det stort påtrykk for å gjøre arbeidsoppgaver mobile. Som forbrukere og privatpersoner har vi merket dette i 5-10 år allerede. Nå trenger vi nye forretningsprosesser, samarbeidsmåter og verktøy som kan utruste både bedrifter og ansatte med digital registrering, informasjonsutveksling og beslutningsstøtte som er forsterket gjennom stordata-analyse og kunstig intelligens.

Gjennomfører du Techstep sin Mobility Readiness Review test, vil du basert på 13 spørsmål få et tydelig bilde av modenhetsnivået i din virksomhet, samt forslag til videre steg mot en mer mobil og effektiv arbeidsfremtid. Hva er kjennetegn for de ulike stadiene, og hva kan du gjøre for å løfte bedriften til neste nivå.