Gode grunner for å velge regummierte dekk

Et gegummiert dekk er ikke bare økonomisk, men også et miljøvennlig valg.
Gode grunner for å velge regummierte dekk
Transport

Vianor – dekk for alle typer kjøretøy

Hver gang du velger et regummiert dekk fremfor ett nytt, sparer du penger, råvarer og miljø. I tillegg er et regummiert kvalitetsdekk sannsynligvis mer robust enn de billigste nye.

Hva er regummiering?

Regummiering betyr å fornye dekkets utslitte og ubrukelige slitebane. Forenklet sagt består dekket av stamme og slitebane. Dekkstammens oppgave er å tåle både belastning og påkjenninger. Dekkets slitebane derimot påvirker veigrepet og formidler mekaniske styrker mellom kjøretøyet og veien. Slitebanen blir raskere utslitt enn stammen, men dette gjør ikke selve dekket helt ubrukelig. Det er meget vanlig å regummiere drivdekkene i en lastebil, og ofte blir også tilhengerdekk regummiert. Fordekkene blir vanligvis ikke regummiert.

Regummiering gir mindre koldioxiduslipp under produksjonen. I tilllegg blir olje og gummimateriale spart.

Nokian Nokstop

Nokstop regummiering er tilgjengelig for kvalitetsdekkstammer av hvilket som helst merke.
Nokian Nonstop regummieringsmateriale for lastebiler og busser kompletterer Vianor sitt produktspekter. Nokstopbanenes egenskaper er like gode som med tilsvarende nye dekk og produksjon av regummierte dekk er også optimalisert for minimal påvirkning av miljøet.

Regummiering øker brukstid

Regummiering er en pålitelig måte å bruke dekket på nytt. Vianor har egene regummieringsfabrikker der de utfører regummieringer av høy kvalitet. Som et tegn på vår lange erfaring og gode kvalitet gir de en lang garanti også for våre regummierte dekk.

Takket være regummiering blir mange dekkegenskaper nesten så gode som nye. Pålegging av nye slitebaner gir dekket førsteklasses overflateegenskaper avhengig av kjørebehovet. Ved å regummiere høykvalitets dekkstammer får man dekk som er merkbart bedre enn et sett nye billigdekk, med samme pris.

For mer informasjon ta kontakt med Vianor

Finn kontaktperson og les mer om om Agrikjøp-avtalen med Vianor her