Gjør den neste firmaturen uforglemmelig

De Historiske lanserer to nye konsepter i sommer. Flotte alternativer til din bedrifts neste samling, kick off eller sommerfest.
Gjør den neste firmaturen uforglemmelig
Reise

De Historiske hotell – særpreg og karakter

Festningscruise på Oslofjorden

Opplev Oslo fra et nytt perspektiv og utforsk Oslofjorden på et komfortabelt og miljøvennlig fjordcruise med elektriske Legacy of The Fjords.

Dagsturen tar dere gjennom vakre Oslofjorden til historiske Oscarsborg Festning, hvor det venter både gode måltider og spennende historie.

Båten har daglige avganger fra 12. april og kan kombineres med konferanse på Oscarsborg Festning. Man kan løse vanlig billett eller chartre hele båten.

Båten går fra Oslo Havn/Langkaia, som ligger midt i Oslo sentrum, med kort avstand fra Oslo S, så enkelt både for de som bor i nærheten av Oslo og de som kommer inn til Oslo med flytog eller annen transport.

Les mer som Festningscruise (PDF) Last ned

Sidersafari i Hardanger

Vi lanserte Sidersafari sommeren 2021 og det har raskt blitt vårt mest populære produkt. Nå tilbyr vi det også som et alternativ for firma-grupper.

La De Historiske ordne alt fra A-Å og skreddersy turen slik at den passer akkurat deres gruppe. Det være seg både båttransport, møtefasiliteter, overnatting, matservering, gårdsbesøk og sidersmaking

Les mer som sidersafarien her (PDF) Last ned

Ta gjerne kontakt med De historiske sin gruppeavdeling: konferanse@dehistoriske.no  for mer informasjon eller for å booke.