7 gode grunner til å bruke Agricard på jobbreise

Et eget kredittkort for jobbreiser er smart. Ved å betale alle utlegg med Agricard slipper du å blande din personlige økonomi med jobb. Er du blant de som reiser mye i jobben, bør du ta med deg disse tipsene.
7 gode grunner til å bruke Agricard på jobbreise

1. Betal med kredittkort og få reise- og avbestillingsforsikring

Betaler du minst halvparten av reisens kostnader til transport og/eller overnatting, får du reise- og avbestillingsforsikring med på kjøpet. Forsikringen gjelder både sykdom og tyveri av verdisaker på reisen. Den gjelder også ved forsinkelser i forbindelse med flyreisen.

2. Full handlefrihet

Hoteller og leiebilselskaper reserverer ofte større summer i kortet ditt. Dette fordi de tar høyde for at du kan gjøre skade på rommet eller bilen du leier. Her er det greit å benytte eget Agricard kredittkort, slik at større reservasjoner ikke påvirker din private økonomi. Enkelt er det også for utlegg på restauranter eller ved andre uforutsette utgifter som kan dukke opp.

3. Skreddersydd for ditt behov

Kredittkort har fått et ufortjent dårlig rykte. Bruk av kredittkort trenger faktisk ikke å koste noen ting. Du har inntil 45 dagers betalingsutsettelse før regningen må betales, så husk å levere reiseregninger i god tid og unngå renter. Du velger selv om du vil ha forfallsdato den 5., 15. eller 25. i hver måned.

4. Sikre deg mot ID-tyveri

Med ditt Agricard Ansatt eller Privat er du også sikret mot ID-tyveri. Skulle noen misbruke din identitet til å kjøpe varer og tjenester, har du rett til juridisk bistand på inntil 50.000 kroner dersom kortet har vært i bruk de siste 45 dagene eller har utestående rentebærende kreditt.

5. Frastjålet, men allikevel ikke blakk

Det kan brått skje. Lommebok og kort kan bli borte og frastjålet, og kortinformasjon kan bli kopiert. Kommer kortet ditt i hendene på feil mennesker, kan kontoen din fort bli tom. Har du brukt et vanlig bankkort som er knyttet til lønnskontoen din, er det dine penger som blir borte. Har du i stedet brukt et kredittkort, er det bankens penger som blir stjålet.

6. Rabatt på drivstoff

Kjenner du til Agrol fordelsprogram som er knyttet til kredittkortet ditt? Det gir deg tilgang til over 40 rabattavtaler. Fyller du drivstoff på reisen husk å fylle hos Circle K, Best eller Eco-1. Her er det gode rabatter og penger å spare.

7. Agricard – til ditt bruk

Agricard er landbrukets eget kreditt- og fordelskort. Et kort som du enkelt og trygt kan bruke på reiser både i Norge og i utlandet. Husk at det er gratis å ta ut valuta i minibank* når du bruker Agricard i utlandet. I tillegg er alle uttak rentefrie i inntil 45 dager.  *Det kan forekomme at minibankens eier legger på et gebyr.

**Effektiv rente 25,49, v/15.000,- o/12 mnd. Kostnad 1.865,43 kr. Totalt 16.865,43 kr.

God tur!