6 tips til smart gjenbruk og reduserte driftskostnader

Har jekketrallen, pallestillasen eller kontorstolen blitt ødelagt? Eller mangler du kanskje en enkel hylleplate på lageret? Disse løse delene kan du lett få tak i fremfor å kjøpe noe helt nytt.
6 tips til smart gjenbruk og reduserte driftskostnader
Produksjon

Witre Manutan – utstyr til arbeidsplassen

Hos Witre Manutan får du enkel tilgang på spesialprodukter fra 2000 forskjellige leverandører. I tillegg leverer de næringsmiddelgodkjente produkter i rustfritt stål tilpasset både industri, lager og kontor.

Et sortiment på over 200 000 produkter dekker alt din bedrift trenger til arbeidsplassen, fra verksted- og lagerinnredning til innredning på kontoret. Med gode avtalepriser og enkel tilgang på reservedeler blir det også lettere å reparere fremfor å kjøpe nytt, ikke minst å holde driftskostnadene nede.

Få med deg disse tipsene og bli flinkere på gjenbruk.

1. Spar penger ved å bytte hjulet

Et enkelt hjul kan fort bli ødelagt. Det høres kanskje ut som en liten bagatell, men her er det mye penger å spare. Det kan være trillebordet, jekketrallen eller søppelbeholderen. I Witre produktkatalog finner du over 25 typer hjul og hjulsett. Her finner du alt fra møbelhjul til industrihjul i typen gummi eller plast. Søk opp «hjul» i produktkatalogen og finn hjulet du trenger. Er du usikker kan du ta bilde av ditt produkt, send en forespørsel og Witre hjelper deg.

2. Bare lokket som gikk i stykker

Har lokket på avfallsbeholderen sprukket? Spør om Witre har nytt. Har du lyst til å bruke selskapets farger? Da kan du spesialbestille produktene i valgfri RAL-farge (begrenset sortiment). Er du usikker på hva du trenger kan du chatte live på nett eller ta kontakt på telefon.

3. HMS gjennomgang kan kreve flere reparasjoner

Ved en vernerunde kan det fort oppdages svikt i krav til sikker lagerløsninger. En pallestillas kan være påkjørt av trucken, det kan være behov for å bytte ut en sliten bærebjelke eller ordne en svikt i stolpen på hylleseksjonen. Sjekk om du kan bytte fremfor å kjøpe alt nytt. Det kan spare deg for mye penger.

4. Produktliste fra A-Å

Der det er reservedeler, skaffer Witre reservedeler. Du finner enkel oversikt i produktlisten som er sortert i alfabetisk rekkefølge.

5. Flere muligheter med whiteboardet

Er whiteboardet på møterommet utdatert? Oppgrader dette enkelt med nytt stativ, tavle, nye tusjer eller svamp. Skal det eventuelt gjennomføres et leanprosjekt kan du bruke oppdelingsbånd som på en rask og enkel måte deler opp tavlen eller komplettere inndelingen av en annen planleggingstavle, for eksempel for å skape rader og kolonner. Du finner de forskjellige løsningene enkelt på witre.no

6. Demontering og fjerning av eksisterende innredning

Witre tilbyr hjelp med å demontere, montere og fjerne din gamle innredning. Ved levering av nye varer tilbyr de å pakke dem ut og ta med emballasjen tilbake. Dette er en praktisk løsning for deg som har plassmangel, eller som har utfordringer med å kildesortere.