Kampanje på utstyr til hjemmekontoret

Med koronakrisen kan det se ut til å ha skjedd et skifte i flere bedrifter. Mange vil hevde at tiden vi nå er igjennom, kan være hjemmekontorets gjennombrudd.
Gallery image
Oppgradering av hjemmekontoret? Dustin leverer smarte produkter til gode priser.

Erfaringer den siste tiden, har for mange vist at det er faktisk er mulig å gjøre arbeidslivet mer fleksibelt, og om ikke mer effektiv hjemmefra.

Konsentrasjonen man får hjemme kan bidra til høyere produktivitet enn du kan oppnå på et kontor med mange kilder til forstyrrelser. I tillegg gir det den ansatte med en travel hverdag, reisevei og levering av barn i barnehage og på skole, muligheten for en litt enklere arbeidsuke. Dette vil kunne komme arbeidsgivere til gode i form av at arbeid av høyere kvalitet leveres raskere. Bedriften vil også kunne bruke mindre penger på areal ved eksempelvis å redusere antall kontorplasser. I noen tilfeller vil man kanskje kunne kutte enkelte lokasjoner hvor få ansatte heller kan jobbe hjemme. I tillegg vil enhver som jobber hjemme, spare seg selv for utgifter og bidra til mindre utslipp med mindre reising. Det er bra for miljøet.

Oppgrader hjemmekontoret

Gjennom Agrikjøp-avtalen med Dustin har din bedrift en god nettbasert IT-partner og leverandør som leverer et bredt sortiment IT-utstyr og tilbehør til gunstige priser.

I tråd med utviklingen ønsker de å bidra med ekstra gode priser på et utvalg produkter som passer til hjemmekontoret.

Kampanjen varer frem til og med 31.juli 2020

Se produktene i Dustin-kampanjen-2020