God hygiene og et trygt arbeidsmiljø

«Hold avstand, men behold kontakten» er et viktig mantra i disse dager. Spesielt i disse juletider hvor vi er vant til å være sosiale og tett på hverandre. Nå er det nye tider og nye restriksjoner.
God hygiene og et trygt arbeidsmiljø
Produksjon

Witre Manutan – utstyr til arbeidsplassen

Det er fort gjort å glemme seg bort å gå litt for nærme andre. Det være seg på lageret, en julelunsj, i restauranten, på uteserveringen, i hotellobbyen osv. Witre har derfor valgt ut et knippe produkter som bidrar til at vi klarer å holde nødvendig distanse til hverandre, selv om vi er sammen. Her finner du alt fra desinfeksjon, munnbind og avsperringsprodukter, til dispensere, sekkestativer, avfallsbeholdere, avfallsposer og mye mer.

Hele produktlisten finner du her.

  • Husk at prisene i nettbutikken er brutto priser. Agrikjøp sin rabatt blir fratrukket ved bestilling i punch out eller via webshop.

Mobil kontorløsning

Behov for en liten og enkel kontorløsning? Da bør du sjekke ut Cubic mobil kontorløsning. Det er en komplett ergonomisk arbeidsplass som raskt og enkelt forvandles til et stilrent skap på en kubikkmeter. Løsningen sørger for riktig ergonomi med et hev- og senkbart skrivebord, enten du står eller sitter på en balansestol eller kontorstol. Den solide konstruksjonen gjør Cube perfekt til mange forskjellige steder, for eksempel på hjemmekontoret, til midlertidige arbeidsplasser på kontoret og til co-working.